Superjunak (portret kućnog ljubimca)

od: 10,00 

Superjunak je portret kućnog ljubimca u odijelu superheroja kao što je Batman, Spiderman i drugi.. Izvrstan poklon za sve ljubitelje mačaka i pasa i vlasnike krznenih ljubimaca.

Personalizirani portret kućnog ljubimca je jednostavana način da na tvoja mačka, pas (ili nešto treće) postane astronaut u svemiru,  kralj, kraljica, general, grofica, nogometaš, lik iz najdražeg filma ili serije, ili ti predloži nešto deseto.

Naruči ovaj unikatan poklon za sebe, prijatelja ili člana obitelji  za sve moguće prigode.

BRZA IZRADA I BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

0,00 
Remove
Remove
  • Cijena dodataka: 0,00 
  • Cijena proizvoda: 10,00 
  • Ukupno: 0,00 

IZRADA

Nakon što priložiš potrebne slike ljubimaca (možeš poslati i na info@mayara.hr) i  odabreš željenu opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s izradom portreta kućnog ljubimca.

Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave.

Digitalna izrada personaliziranog portreta mačke ili psa može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku dan-dva (nakon što odobriš dizajn). Nakon toga preporučeno šaljemo paket GLS-om koji stiže u roku jednoga dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napišite u ‘Napomenu’ prilikom naručivanja.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija