Personalizirani poklon (sunčev sustav + zvjezdano nebo+ mjesečeva mijena)

od: 33,18 

Ovo je personalizirani poklon koji prikazuje točan raspored i položaj planeta u našem solarnom sistemu na točno određen dan. Također, pokazuje točan raspored zvijezda i mjesečve mijene.

Rođenje djece, zaruke, rođendani, vjenčanje samo su neki momenti koje možete ovjekovječiti. Ovaj personalizirani poklon će garantirano osvojiti mjesto na zidu osobe kojoj ga poklanjate.

Sunčev sustav sastoji se od Sunca i manjih svemirskih tijela povezanih gravitacijskom silom. Sastoji se od osam planeta, a tih osam planeta razvrstano je u dvije skupine: unutarnju  i vanjsku.

Unutarnja ili terestrička, gdje se nalaze Zemlja i njoj slična tri planeta (Merkur, Venera i Mars), te u vanjska ili jovijanska, s divovskim planetima (Jupiterom, Saturnom, Uranom i Neptunom).

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi:

❶ Koje ime/prezime/naslov želiš?

❷ Koji datum i mjesto želiš?

❸ Želiš li ubaciti neku posebnu poruku, citat, ime ili događaj ?

Digitalna izrada zvjezdane karte može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga GLS-om šaljemo paket koji stiže u roku od dan-dva. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija

DOSTAVA: BESPLATNA i BRZA