Ružni personalizirani portret

od: 25,22 

Ružni Personalizirani Portret: Savršen poklon za ljude sa smislom za humor

Tražiš jedinstven i duhoviti poklon koji će oduševiti svaku osobu koja je ljubitelj dobrog humora i estetike? Ne moraš tražiti dalje, jer na ovaj ružni personalizirani minimalistički portret, digitalno crtan prema slici sretnika koji će biti nacrtan, idealan je za sve – bilo da je u pitanju vaša cura, dečko, zaručnica, žena, muž, baku, didu, tatu, mamu, prijatelja, pa čak i kućnog ljubimca! Savršen za rođendane, godišnjice, Valentinovo, božićne poklone, ili bilo koju posebnu priliku.

Unikatan i Personaliziran: Svaki poster je ručno crtan, ali na kompjuteru prema tvojoj fotografiji i pretvoren u elegantan minimalistički portret. Personalizacija čini svaki komad posebnim i emotivno vrijednim.

Višenamjenski Poklon: Bez obzira kome poklanjaš – članovima obitelji, prijateljima ili voljenima, ovaj poster prilagođen je svima. Uljepšaj bilo čiji dom jedinstvenim umjetničkim djelom koje se može savršeno uklopiti u bilo koji prostor.

Visoka Kvaliteta: Koristimo vrhunski papir i tehniku tiska kako bismo osigurali dugotrajnost i visoku estetsku vrijednost postera. Minimalistički dizajn nudi sofisticiran i moderan izgled.

Jednostavna Narudžba i Brza Dostava: Uploadaj fotografiju, napiši želje i detalje, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Brza izrada i dostava osiguravaju da  poklon stigne na vrijeme.

Pogodno za sve uzraste i prigode: Ovaj poster savršen je za sve generacije i prilike – bilo da tražite poklon za dijete, tinejdžera, odraslu osobu, ili stariju osobu, kao i za sve vrste prigoda. Iako će neki reći da izgleda kao da je dijete crtano, uvjeravam te, ja sam taj umjetnik.

Personalizacija za kućne ljubimce: Stvori trajnu uspomenu na vašeg ljubimca s elegantnim minimalističkim portretom koji će biti ponosno izložen u tvom domu.

Zašto odabrati baš ovaj personalizirani portret?

  1. Zato
  2. Brutalan je
  3. Najbolji najgori poklon koji ćeš ikada dobiti
  4. Želiš ga
  5. Peti razlog

Ovdje pogledaj sve portrete i opcije.

BESPLATNA i BRZA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

Remove
Remove

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà

Digitalna izrada personaliziranog portreta može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Potrebno je poslati  fotografiju na kojima se jasno može vidjeti lice osobe. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave. Bitno je da nije profil, da slika nije slabe kvalitete i da nema previše igre svijetla i sjene.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Ovdje pogledaj sve portrete i opcije.

Okvir: lesonit + polistirenska folija

Možda će vam se također svidjeti…