Portret kućnog ljubimca, Vader

od: 10,00 

Portret kućnog ljubimca, Vader

Zvjezdane staze je portret kućnog ljubimca u odori bilo kojeg lika iz popularne serije. Izvrstan poklon za sve ljubitelje mačaka i pasa i vlasnike krznenih ljubimaca, ali i za svakoga trekkija.

Personalizirani portret kućnog ljubimca je jednostavana način da na tvoja mačka, pas (ili nešto treće) postane astronaut u svemiru,  kralj, kraljica, general, grofica, nogometaš, lik iz najdražeg filma ili serije, ili ti predloži nešto deseto.

Naruči ovaj unikatan poklon za sebe, prijatelja ili člana obitelji  za sve moguće prigode.

Sve opcije portreta ljubimaca pogledaj ovdje.

BRZA IZRADA I BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

0,00 
Remove
Remove
  • Cijena dodataka: 0,00 
  • Cijena proizvoda: 10,00 
  • Ukupno: 0,00 

IZRADA

Nakon što priložiš potrebne slike ljubimaca (možeš poslati i na info@mayara.hr) i  odabreš željenu opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s izradom portreta kućnog ljubimca.

Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave.

Digitalna izrada personaliziranog portreta mačke ili psa može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku dan-dva (nakon što odobriš dizajn). Nakon toga preporučeno šaljemo paket GLS-om koji stiže u roku jednoga dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napišite u ‘Napomenu’ prilikom naručivanja.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu (potrebno napomenuti).

Sve opcije portreta ljubimaca pogledaj ovdje.

Okvir: lesonit + polistirenska folija