Portret kućnog ljubimca, Gospodari prstenova

od: 10,00 

Portret kućnog ljubimca (Gospodari prstenova): Jedinstven poklon za svakog ljubitelja mačaka i pasa

Tražiš savršen poklon za vlasnika kućnog ljubimca? Otkrij personalizirani portret koji će zauvijek sačuvati poseban odnos s tvojim četveronožnim prijateljem. Bez obzira želiš li obradovati vlasnika mačke ili psa, ili stvoriti nezaboravnu uspomenu na preminulog ljubimca, naš portret idealan je izbor za svaku prigodu.

Odličan poklon i za sve ljubitelje filma Gospodar prstenova.

Potpuno Personaliziran: Odaberi uniformu, odjeću ili temu koja najbolje predstavlja tvog ljubimca – bilo da je riječ o sportašu, kralju/kraljici, ili omiljenom liku iz serije ili filma. Naši umjetnici pretvaraju tvoju viziju u jedinstveni portret.

Savršen za svaku prigodu: Ovaj portret idealan je poklon za roditeljeprijateljevlasnike kućnih ljubimaca, ili kao sjećanje na preminulog ljubimca. Njegova personalizacija čini ga izvanrednim darom za rođendanegodišnjicepraznike, ili bilo koji poseban trenutak.

Kvalitetna Izrada: Ispisan na visokokvalitetnom papiru, s pažnjom posvećenom svakom detalju. Svaki portret pažljivo je kreiran kako bi vjerno prikazao osobnost i karakter tvog ljubimca.

Emotivna Vrijednost: Ovaj poklon nije samo vizualno atraktivan, već nosi i duboku emotivnu vrijednost. Nasmijati će, izmamiti suze, i pružiti trajan osjećaj povezanosti s ljubimcem.

Jednostavna Narudžba: Proces narudžbe je brz i jednostavan. Samo uploadaj fotografiju svog ljubimca, odaberi stil i temu, i naši umjetnici će stvoriti portret koji će oduševiti.

Ovdje pogledaj sve portrete i opcije.

BRZA IZRADA I BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

0,00 
Remove
Remove
  • Cijena dodataka: 0,00 
  • Cijena proizvoda: 10,00 
  • Ukupno: 0,00 

IZRADA

Nakon što priložiš potrebne slike ljubimaca (možeš poslati i na info@mayara.hr) i  odabreš željenu opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s izradom portreta kućnog ljubimca.

Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave.

Digitalna izrada personaliziranog portreta mačke ili psa može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku dan-dva (nakon što odobriš dizajn). Nakon toga preporučeno šaljemo paket GLS-om koji stiže u roku jednoga dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napišite u ‘Napomenu’ prilikom naručivanja.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu (potrebno napomenuti).

Sve opcije portreta ljubimaca pogledaj ovdje.

Okvir: lesonit + polistirenska folija