Portret kućnog ljubimca Dinamovac

od: 10,00 

Portret kućnog ljubimca Dinamovac, nogometaš je idealan poklon za sve ljubitelje životinja i vlasnike kućnih ljubimaca, ali i zaljubljenike u nogomet, Dinamo, Hajduk ili druge nogometne klubove. Personalizirani portreti mačaka, pasa, hrčaka i bilo koje druge životinje (radili smo i svinjice i zmije) su poklon s kojim ne možeš fulati ni da si Ilija Sivonjić (Sori, Sivinho).

Sve opcije portreta ljubimaca pogledaj ovdje.

BRZA IZRADA I BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

0,00 
Remove
Remove
  • Cijena dodataka: 0,00 
  • Cijena proizvoda: 10,00 
  • Ukupno: 0,00 

IZRADA

Nakon što priložiš potrebne slike ljubimaca (možeš poslati i na info@mayara.hr) i  odabreš željenu opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) i javiš ime nogometnog kluba – krećemo s izradom portreta kućnog ljubimca.

Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave.

Digitalna izrada personaliziranog portreta mačke ili psa može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku dan-dva (nakon što odobriš dizajn). Nakon toga preporučeno šaljemo paket GLS-om koji stiže u roku jednoga dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napišite u ‘Napomenu’ prilikom naručivanja.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu (potrebno napomenuti).

Sve opcije portreta ljubimaca pogledaj ovdje.

Okvir: lesonit + polistirenska folija