Personalizirani portret – Kralj

od: 20,00 

Personaliziran portret  (kralj koja je slučajno Luka Modrić) rađen digitalno u stilu ulja na platnu. Svaki muškarac  može postati kralj, grof, admiral ili što god si poželi. Samo se javi i reci želje.

Savršen i unikatan poklon za diplome, rođendane sve moguće prigode. U slučaju da želiš print na platno, to posebno napomeni ili se javi na mail info@mayara.hr

Brza izrada, mogućnost osobnog prikupa u Zagrebu i BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

Remove
Remove

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà

Digitalna izrada personaliziranog portreta može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Potrebno je poslati  fotografiju na kojima se jasno može vidjeti lice osobe. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave. Bitno je da nije profil, da slika nije slabe kvalitete i da nema previše igre svijetla i sjene.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija