Mjesečeve mijene – Tri Mjeseca (Crna)

od: 25,22 

Kako je izgledao mjesec na dane kada su se rodili članovi tvoje obitelji? Može se to googlati, a može se i naručiti u obliku unikatnog postera. Navijamo za ovo drugo. 😉

Mjesečeve mijene prikazuju kako je izgledao mjesec u najbitnijim trenucima života.  One su posljedica okretanja Mjeseca oko našega planeta. Svaki datum ima posebno mjesečevo lice – mladi Mjesec (mlađak), prva četvrt, puni Mjesec (uštap) i zadnja četvrt.

Rođenje djece, zaruke, rođendani, vjenčanje samo su neki momenti koje možete ovjekovječiti. Ovaj personalizirani poklon garantirano će osvojiti mjesto na zidu osobe kojoj ga poklanjate.

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Forest Moonlight –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi:

❶ Koje ime/prezime/naslov želiš?

❷ Koji datum i mjesto želiš?

❸ Želiš li ubaciti neku posebnu poruku, citat, ime ili događaj?

Digitalna izrada zvjezdane karte može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija

Za svako dodatni mjesec cijena je + 40 kn na regularnu cijenu. Npr. cijena postera 21×30 iznosi 170kn, ako uključuje 3 mjeseca cijena je 250kn (170+40+40).

Digitalna izrada može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana.