Horoskopski znak – Dva kruga

od: 25,22 

Horoskopski znakovi su idealan personalizirani poklon za svakoga tko je ljubitelj horoskopa i astrologije, za svakoga tko svakodnevno provjerava svoj horoskop. Dva kruga je savršen za parove, najbolje prijateljice, prijatelje i članove obitelji.

Dostupno u svim znakovima zodijaka (Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Djevica, Vaga, Škorpion, Strijelac, Jarac, Vodenjak i Ribe).

Ovaj poklon je savršen za rođenje djece, zaruke, rođendane, vjenčanja i druge događaje koje možete ovjekovječiti. Ovaj personalizirani poklon će garantirano osvojiti mjesto na zidu osobe kojoj ga poklanjate.

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva narudžba krećemo s radom. Ti samo odaberi:

❶ Koju opciju i dimenziju želiš (npr. Crveni akvarel –  poster + okvir 30×40)

❷ Koji horoskopski znak želiš?

❸ Želiš li ubaciti neku posebnu poruku, citat, ime, osobine, datum rođenja i sl.?

Digitalna izrada zvjezdane karte može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija

Digitalna izrada može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana (nekada i mnogo ranije) nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket GLS-OM koji stiže već sljedećeg dana.