SNIŽENJE

Personalizirani portret kućnog ljubimca – Nogometaš

150,00 kn590,00 kn

Idealan poklon za sve ljubitelje životinja i vlasnike kućnih ljubimaca, ali i zaljubljenike u nogomet, Dinamo, Hajduk ili druge nogometne klubove. Personalizirani portreti mačaka, pasa, hrčaka i bilo koje druge životinje (radili smo i svinjice i zmije) su poklon s kojim ne možeš fulati ni da si Ilija Sivonjić (Sori, Sivinho).

BESPLATNA DOSTAVA

Obriši

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

Remove
Remove

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Personalizirani portret ljubimca – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi:

Digitalna izrada kućnog ljubimca može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Potrebno je poslati  fotografiju na kojima se jasno može vidjeti lice osobe. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave. Bitno je da nije profil, da slika nije slabe kvalitete i da nema previše igre svijetla i sjene.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija