Personalizirani portret – Joe Exotic, Tiger King

190,00 kn590,00 kn

Svatko tko je gledao ‘Tiger King’ serijal zasigurno mašta da postane i vodi život kao Joe Exotic. Možda malo pretjerano, ali jednostavno se može postati kralj tigrova, i ne uključuje razuzdan život i (spojleeeeri) zatvor.

*Za Carol Baskins ne postoji opcija kupnje.

Personalizirani portreti za sve uzraste. Postani kralj, general, grofica, nogometaš, lik iz najdražeg filma ili serije, ili predloži nešto deseto. Savršen i unikatan poklon za sve moguće prigode.

BESPLATNA DOSTAVA (osim za Carol Baskins, koja svakako ne smije ni kupiti svoj portret)

Obriši

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

Remove
Remove

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà

Digitalna izrada personaliziranog portreta može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Potrebno je poslati  fotografiju na kojima se jasno može vidjeti lice osobe. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave. Bitno je da nije profil, da slika nije slabe kvalitete i da nema previše igre svijetla i sjene.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija