SNIŽENJE

Personalizirani minimalistički portret

od: 22,56 

Personalizirani Poster s Minimalističkim Portretom: Savršen Poklon za Svaku Priliku

Tražite jedinstven poklon koji će oduševiti svaku osobu? Naš personalizirani minimalistički portret, digitalno crtan prema slici osobe, idealan je za sve – bilo da je u pitanju vaša cura, dečko, zaručnica, žena, muž, baku, didu, tatu, mamu, prijatelja, pa čak i kućnog ljubimca! Savršen za rođendane, godišnjice, Valentinovo, božićne poklone, ili bilo koju posebnu priliku.

???? Unikatan i Personaliziran: Svaki poster je ručno crtan prema vašoj fotografiji i pretvoren u elegantan minimalistički portret. Personalizacija čini svaki komad posebnim i emotivno vrijednim.

???? Višenamjenski Poklon: Bez obzira kome poklanjate – članovima obitelji, prijateljima ili voljenima, ovaj poster prilagođen je svima. Uljepšajte bilo čiji dom jedinstvenim umjetničkim djelom koje se može savršeno uklopiti u bilo koji prostor.

???? Visoka Kvaliteta: Koristimo vrhunski papir i tehniku tiska kako bismo osigurali dugotrajnost i visoku estetsku vrijednost vašeg postera. Minimalistički dizajn nudi sofisticiran i moderan izgled.

???? Jednostavna Narudžba i Brza Dostava: Uploadajte fotografiju, odaberite željeni stil i detalje, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Brza izrada i dostava osiguravaju da vaš poklon stigne na vrijeme.

???? Pogodno za sve uzraste i prigode: Ovaj poster savršen je za sve generacije i prilike – bilo da tražite poklon za dijete, tinejdžera, odraslu osobu, ili stariju osobu, kao i za sve vrste prigoda.

???? Personalizacija za kućne ljubimce: Stvorite trajnu uspomenu na vašeg ljubimca s elegantnim minimalističkim portretom koji će biti ponosno izložen u vašem domu.

Zašto odabrati naš personalizirani poster?

  1. Potpuno Personaliziran: Ručno crtani minimalistički portreti po vašoj fotografiji.
  2. Visoka Kvaliteta: Premium materijali i izrada.
  3. Prikladno za Svaku Osobu i Priliku: Idealno za obitelj, prijatelje, ljubimce, i sve vrste proslava.
  4. Jednostavno Narudžba: Brzo i lako kreirajte svoj personalizirani poklon.
  5. Moderan Dizajn: Suvremen minimalistički stil koji pristaje svakom domu.

Naručite Svoj Personalizirani Poster Danas!

Posjetite našu stranicu i naručite personalizirani minimalistički portret koji će postati nezaboravan poklon za vaše voljene. Idealno za svaku priliku, ovaj poklon će se svidjeti svima i ostati vječna uspomena!

BESPLATNA DOSTAVA

Molimo da uneseš podatke za personalizaciju

Remove
Remove

IZRADA

Nakon što nam je vidljiva uplata  i odabrana željena opciju (npr. Personalizirani portret – General –  poster + okvir 30×40) krećemo s radom. Ti samo odaberi željeni portret, priloži jasne i dobre fotografije lica , i voilà

Digitalna izrada personaliziranog portreta može biti gotova u roku od 24 sata, a isprintana i/ili uokvirena verzija u roku 2-3 radna dana nakon što odobrite dizajn. Nakon toga preporučeno šaljemo paket koji stiže u roku od nekoliko dana. Ako je potrebno veoma žurna izrada i slanje – to svakako napomenite.

Potrebno je poslati  fotografiju na kojima se jasno može vidjeti lice osobe. Kvaliteta finalnog rada ovisi i o kvaliteti fotografije. Lice može biti blago okrenuto na stranu, no za određene uniforme je bitan i položaj glave. Bitno je da nije profil, da slika nije slabe kvalitete i da nema previše igre svijetla i sjene.

Moguće je osobno preuzimanje postera i okvira u Zagrebu i Slavonskom Brodu (potrebno napomenuti).

Okvir: lesonit + polistirenska folija

Možda će vam se također svidjeti…